Τεχνητά νύχια - Τρεις κανόνες που πρέπει να ακολουθήσετε.

Πρέπει να το παραδεχτούμε. Πολλές από εμάς έχουμε εμμονή με τα νύχια μας. Είναι το αγαπημένο μας αξεσουάρ και μας αρέσει να τα φροντίζουμε. Αλλά υπάρχουν πολλές γυναίκες εκεί έξω που δεν αισθάνονται το ίδιο. Θέλουν μακριά φυσικά νύχια αλλά δεν μπορούν να τα μεγαλώσουν.

Ευτυχώς, τα τεχνητά νύχια έρχονται να μας δώσουν μια πρακτική λύση! Τα ακρυλικά τεχνητά νύχια και τα τεχνητά νύχια με τζελ απέκτησαν κακή φήμη στο παρελθόν από τους υποστηρικτές των φυσικών νυχιών. Όταν γίνονται σωστά, τα τεχνητά νύχια μπορούν να σας μεταμορφώσουν χωρίς να βλάψουν τα φυσικά νύχια σας. Κρατήστε αυτές τις τρεις συμβουλές στο μυαλό σας και τίποτα δεν θα πάει στραβά!

1. Κάντε μια δοκιμή με ψεύτικα νύχια τύπου DIY (φτιάξτο μόνος σου).

Εάν δεν έχετε κάνει ποτέ στο παρελθόν τεχνητά νύχια (επιμήκυνση, φυσική ενίσχυση), πιθανότατα να σκεφτείτε να κολλήσετε μερικά φθηνά πλαστικά νύχια που είδατε π.χ. σε ένα  κατάστημα ειδών ομορφιάς ή ένα φαρμακείο.

Οι εταιρείες ψεύτικων νυχιών DIY έχουν κάνει πολύ πρόοδο τα τελευταία χρόνια. Σήμερα, υπάρχουν διαθέσιμα μεγέθη και στυλ για κάθε σχήμα νυχιών και το καλύτερο, είναι φθηνά.

Για καλύτερα και πιο φυσικά αποτελέσματα επιλέξτε μια επώνυμη και ποιοτική εταιρία.
Ακολουθήστε προσεκτικά τις οδηγίες και διαμορφώστε πάντα τα νύχια που αγοράσατε για να τα τοποθετήσετε τέλεια.
Αυτά τα νύχια αντέχουν μόνο για λίγες μέρες, αλλά θα σας αφήσουν να νιώσετε πως είναι ένα πλήρες και επαγγελματικό σύνολο τεχνητών νυχιών.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Δείξτε ιδιαίτερη επιμέλεια και προσοχή και ακολουθήστε πιστά τις οδηγίες τόσο στην τοποθέτησή τους όσο και στην αφαίρεσή τους!!!

2. Κάντε έρευνα

Υπάρχει μια ψευδή πεποίθηση ότι το ακρυλικό και τζελ που χρησιμοποιούνται σε βελτιώσεις νυχιών βλάπτει με κάποιο τρόπο τα φυσικά νύχια σας. Στην πραγματικότητα, αυτό δεν είναι αλήθεια. Η ζημιά προέρχεται στην ουσία από ανειδίκευτους τεχνίτες νυχιών που κάνουν χρήση τροχών για να αφαιρέσουν το ακρυλικό ή το τζελ και μαζί με αυτό μειώνουν και το πάχος των νύχια σας. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα σοβαρά κατεστραμμένα νύχια που χρειάζονται μήνες για να επανέλθουν (αν είστε τυχερές). Εάν η τεχνικός τροχίσει πολύ, θα βλάψει την πλάκα των νυχιών σας και αυτές οι βλάβες θα μπορούσαν να είναι και μόνιμες.

Για να αποφύγετε αυτό, εδώ υπάρχουν τρία πράγματα που πρέπει να κάνετε:

  • Πρώτον, πρέπει να επιτρέπετε σε τεχνικό με εμπειρία και τεχνική κατάρτιση στα τεχνητά νύχια να αγγίζει τα νύχια σας. Να είστε βέβαιες πως η τεχνικός που έχει την κατάλληλη τεχνική κατάρτιση θα έχει αναρτήσει με υπερηφάνεια το πτυχίο της στον χώρο.
  • Στη συνέχεια, βεβαιωθείτε ότι δεν χρησιμοποιούν οποιοδήποτε είδος τροχού στα φυσικά σας νύχια!
    Ένας καλός τεχνικός θα πρέπει αφού αφαιρέσει το πρόσθετο υλικό (ακρυλικό ή τζελ) με τον τροχό, πριν φτάσει στην επιφάνεια του φυσικού σας νυχιού να συνεχίσει με λίμα μέχρι τα όρια με το φυσικό σας νύχι.
  • Επιλέξτε ποιοτικές και επώνυμες εταιρίες υλικών (ακρυλικές πούδρες, τζελ, AcrylGel). Ενδεχομένως να έχουν μεγαλύτερο κόστος αλλά θα σας εξασφαλίζουν ότι θα έχετε σωστό και υγιές αποτέλεσμα με μεγάλη διάρκεια.
  • Θα πρέπει να είστε σε θέση να γνωστοποιήσετε με σαφήνεια τις προσδοκίες σας στην τεχνικό σας. Θα πηγαίνατε σε έναν hairstylist που κάνει το ίδιο στυλ χτενίσματος σε όλους; Αμφιβάλλω. Η τεχνικός σας θα πρέπει να μάθει ποιος είναι ο τρόπος ζωής σας και ποιος είναι ο σκοπός που θέλετε να εξυπηρετήσετε με τα τεχνητά νύχια. Δεν πρέπει να αντιμετωπίζονται όλοι οι πελάτες με τον ίδιο τρόπο και αν η τεχνικός δεν είναι πρόθυμη (ή ικανή) να συζητήσει τις ανάγκες σας, πηγαίνετε κάπου αλλού.
    Τέλος, μισώ που θα το πω, αλλά όταν πρόκειται για gel και ακρυλικά νύχια, πολλές φορές παίρνετε αυτό που πληρώνετε. Οι καλές και υγιείς βελτιώσεις νυχιών δεν πρόκειται να είναι φτηνές και εάν βρείτε ένα σαλόνι που επιθυμεί να τις κάνει πολύ χαμηλότερα από άλλα σαλόνια στην περιοχή σας, είναι πιθανό να χρησιμοποιούν μέτρα μείωσης του κόστους που θα μπορούσαν να βλάψουν τα νύχια σας.

3. Βγάλτε τα με τον σωστό τρόπο!

Υπάρχει ακόμα κίνδυνος να βλάψετε τα φυσικά νύχια σας, απομακρύνοντας τα τεχνητά νύχια με λάθος τρόπο. Ακολουθούν μερικές συμβουλές σχετικά με την κατάλληλη αφαίρεση των πρόσθετων νυχιών:

Πρώτα απ ‘όλα, δεν μπορείτε, επαναλαμβάνω, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να δαγκώσετε, να ξύσετε,  ή να βγάλετε το υλικό (ακρυλικό, τζελ, AcrylGel κλπ) και τα αξεσουάρ τους (στρας  κλπ nail art)  από τα φυσικά νύχια σας. Πρόσθετα και φυσικά νύχια είναι συνδεδεμένα μεταξύ τους. Εάν προσπαθήσετε να  αφαιρέσετε τα πρόσθετα νύχια με αυτό τον τρόπο, θα κάνετε κάποια σοβαρή ζημιά στα φυσικά νύχια σας.
Πολλά σαλόνια μανικιούρ (το Shine On Nails Lounge σίγουρα) θα  σας προσφέρουν δωρεάν αφαίρεση τεχνητών νυχιών αν τα τεχνητά σας έγιναν εκεί, ή θα κοστίσει μια μικρή χρέωση για να τα αφαιρέσουν.

Συμβουλεύουμε και συστήνουμε ανεπιφύλακτα να επιτρέψετε μόνο σε εκπαιδευμένη τεχνικό να σας αφαιρέσει τα τεχνητά νύχια και ποτέ μόνη σας.

Στην ουσία οι βελτιώσεις νυχιών (επιμήκυνση, φυσική ενίσχυση κλπ) δεν έχουν πολύ μεγαλύτερη οικονομική επιβάρυνση συγκριτικά με ένα απλό εβδομαδιαίο μανικιούρ ή ένα 15νθήμερο ημιμόνιμο. Είναι μια εργασία που γίνεται κάθε 30-40 μέρες, ανάλογα με το πόσο γρήγορα μεγαλώνουν τα νύχια σας.

Όπως γνωρίζετε τώρα, τα τεχνητά νύχια μπορούν τελικά να σας δώσουν τα νύχια που πάντα θέλατε, χωρίς (αν ακολουθήσετε τις συμβουλές μας) να βλάψουν ή να καταστρέψουν τα φυσικά νύχια σας.

Acrylic and Semilac UV Hybrid Colouring
Τεχνητά νύχια Ακρυλικό
20180222_170450
20180522_115349

Στο Shine On Nails Lounge η τοποθέτηση και η συντήρηση βελτιώσεων νυχιών δεν ξεπερνάει την 1 ώρα και 45 λεπτά με την γνωστή, στις πελάτισσές μας, ποιότητα υπηρεσιών και προϊόντων.

Αν σας άρεσε το άρθρο μην διστάσετε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας.

Αρχικό κείμενο: CollegeFashion
Μετάφραση, Επιμέλεια, Διαμόρφωση: Editorial Team sonl.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυρηλιανής 1 και Αιγαίου · Νέα Σμύρνη · 17121