Μανικιούρ Διακοπών

3 συμβουλές για να κρατήσετε φρέσκο το μανικιούρ σας στις διακοπές.

Καθώς ετοιμαζόμαστε για τις καλοκαιρινές διακοπές μας, θα ήταν τέλειo να έχουμε κάποιες συμβουλές και κόλπα για το μανικιούρ διακοπών.
Κάποιες γυναίκες επιλέγουν να μην κάνουν κάτι στα νύχια τους κατά τη διάρκεια των διακοπών άλλες πάλι θέλουν νύχια με χρώματα!
Γεγονός είναι πως φεύγοντας από το σπίτι, οι περισσότερες δεν θα έχουν πολύ χρόνο να αλλάζουν το μανικιούρ τους κάθε λίγες μέρες, πόσο μάλλον να διορθώσουν τυχόν φθορές.
Παρακάτω θα δείτε τρεις εύκολα εφαρμόσιμες συμβουλές για να κρατήσετε τα νύχια σας σε καλή κατάσταση όσο διάστημα βρίσκεστε σε διακοπές.

1. Κρατήστε κοντό μήκος νυχιών.

Είναι σημαντικό να κρατάτε τα νύχια σας κοντά. Ακόμα κι αν επιλέγετε τα μακριά νύχια σε καθημερινή βάση, η καλύτερη ιδέα είναι να τα κόψετε κοντύτερα προτού πάτε για διακοπές για τους παρακάτω λόγους.
Πρώτα απ ‘όλα, πιθανότατα θα χρησιμοποιείτε τα χέρια σας πολύ – είτε μεταφέροντας βαριά σακίδια, σηκώνοντας αντικείμενα, είτε ανοίγοντας μόνο τις αποσκευές σας – αυξάνοντας τον κίνδυνο θραύσης ενός νυχιού.
Κρατώντας τα νύχια σας κοντά μειώνετε την πιθανότητα ενός σπασμένου νυχιού. Στις διακοπές, πιθανότατα δεν θα είστε σε θέση να επισκευάσετε εύκολα το σπασμένο νύχι. Έτσι τα κοντύτερα νύχια θα σας γλυτώσουν από στεναχώρια και δυσφορία.

2. Επιλέξτε ένα μακρύτερης διάρκειας Μανικιούρ

Πολλές από εμάς επιλέγουν τα τεχνητά νύχια, gel ή ακρυλικά, πριν από διακοπές, δεδομένου ότι διαρκούν περισσότερο και έχουν μεγαλύτερη αντοχή σε φθορές. 

Κάποιες άλλες πάλι επιλέγουν να μείνουν με τα φυσικά τους νύχια. Έτσι, ανάλογα με το πόσο καιρό θα μείνουμε μακριά, θα προτείναμε να μην βάψετε ολόκληρα τα νύχια σας, καθώς τελικά θα έχουν κάποια ανάπτυξη. Επιλέξτε μερική βαφή του νυχιού με κάποιο σχέδιο ή γαλλικό. Αν πάλι προτιμάτε να βάψετε πλήρες τα νύχια σας, επιλέξτε πιο απαλά και φυσικά χρώματα, έτσι ώστε η ανάπτυξη να μην είναι τόσο εμφανή.

Κάντε την διαφορά επιλέγοντας ένα μανικιούρ από επαγγελματία.
Στο Shine On Nails Lounge τα επαγγελματικά προϊόντα base και top coats που χρησιμοποιούμε θα δώσουν μεγαλύτερη διάρκεια στο μανικιούρ σας.

3. Πάρτε μαζί σας ένα καλό top coat. 

Για να κρατήσει το μανικιούρ σας περισσότερο, ειδικά όταν έχετε επιλέξει πλήρες χρώμα, πάρτε ένα καλό clear top coat μαζί σας. Ορισμένες μάρκες διαθέτουν μικρά μπουκάλια για ταξίδια. Εφαρμόστε κάθε 3-4 ημέρες μια λεπτή στρώση για να ελαχιστοποιήσετε τα σημάδια και τις φθορές αλλά και να διατηρήσετε τα νύχια σας φρέσκα.

ΜΠΟΝΟΥΣ: Διατήρηση

Δώστε τροφή καθημερινά στα νύχια σας.
Προμηθευτείτε και βάλτε καθημερινά λαδάκι επωνυχίων για να διατηρήσετε την καλή κατάσταση των νυχιών σας.

Οι περισσότερες από εμάς έχουμε τα δικά μας τελετουργικά για το πώς να κρατήσουμε το μανικιούρ μας φρέσκο στις διακοπές. Ελπίζουμε ότι αυτές οι λίγες συμβουλές είναι χρήσιμες σε όσες θέλουν να διατηρήσουν ένα καλό μανικιούρ ενώ είναι σε διακοπές και δεν ξέρουν πως. 

Ελπίζουμε να βρήκατε αυτό το άρθρο ενδιαφέρον!

Καλές Διακοπές!!!

Μερικές ιδέες για καλοκαιρινά μανικιούρ

Αν σας άρεσε το άρθρο μην διστάσετε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας.

Αρχικό κείμενο: CollegeFashion
Μετάφραση, Επιμέλεια, Διαμόρφωση: Editorial Team sonl.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Αυρηλιανής 1 και Αιγαίου · Νέα Σμύρνη · 17121